Uw onderneming kindvriendelijk gastvrij?

NEEM CONTACT OP

De Kleine Gast is het kinderkeurmerk voor gastvrijheid. Naast het uitgeven van het keurmerk verzorgt De Kleine Gast gastvrijheidstrainingen en adviesgesprekken voor o.a. hotels, winkels en horecagelegenheden, om de gastvrijheidsbeleving van bezoekers met kinderen te versterken. Daarnaast navigeer je met de app van De Kleine Gast gemakkelijk naar een gastvrij en kindvriendelijk restaurant bij jou in de buurt. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer omzet door een kindvriendelijke zaak

BESTEL DIRECT

E-learning: Meer omzet door een kindvriendelijke zaak

Horeca- of retailondernemer? Via een online mini-masterclass, maakt u kennis met de basisprincipes voor een kindvriendelijke zaak en ontvangt u tips die u direct kunt toepassen in uw onderneming. Een kindvriendelijke zaak draagt bij aan een verbeterde gastvrijheidsbeleving voor al uw bezoekers, meer concurrentievoordeel, een versterkte relatie met uw klanten en kan zelfs voor meer omzet zorgen. In twee video’s van respectievelijk 9 minuten komt u meer te weten over het bieden van een kindvriendelijke omgeving en een kindvriendelijke service.

U ontvangt na bestelling van deze e-learning een link en wachtwoord voor het bekijken van de video’s. Deze kunt u uiteraard delen met uw personeel en blijft na verzending 1 maand geldig. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze teaser of stuur een mailtje naar: marlies@dekleinegast.nl.