De app voor kindvriendelijke restaurants

AANMELDEN

App voor kindvriendelijke restaurants

De Kleine Gast heeft een app ontwikkeld voor kindvriendelijke restaurants in Nederland. Een kindvriendelijk restaurant is een restaurant waar ook bezoekers met kinderen welkom zijn en worden gefaciliteerd. Ouders met vooral jonge kinderen hebben vaak net even wat andere faciliteiten nodig dan de reguliere volwassen gast, waardoor het extra lastig kan zijn om een geschikte plek te vinden voor een lunch, een kopje koffie/thee, een diner of een gezellige borrel. Met de app van De Kleine Gast navigeren bezoekers met kinderen gemakkelijk naar een kindvriendelijk restaurant bij hen in de buurt, voorzien van de faciliteiten die zij nodig hebben.

Basisprofiel in de app

Het voordeel van een profiel is dat u beter gevonden wordt door bezoekers met kinderen en gericht onder deze doelgroep kunt adverteren. Voor een profiel in de app zijn er diverse mogelijkheden. Er is een gratis Basisprofiel, een Profiel+ en een Keurmerkprofiel.

Met een Basisprofiel in de app, kunt u zelf foto’s en teksten indienen voor de juiste uitstraling van uw bedrijf. Ook zonder het keurmerk, is een basisprofiel mogelijk. Zo maakt u gericht promotie onder de doelgroep en wordt u sneller gevonden. Voor een basisprofiel in de app voor kindvriendelijke restaurants kunt u zich direct aanmelden.

Profiel+

Met een Profiel+ in de app van De Kleine Gast kunt u 4x per jaar een wisselende kinderspecial toevoegen aan uw profiel om uw omzet te verhogen door het stimuleren van reserveringen in de daluren of door het aanbieden van speciale kortingen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, kraamborrels, of babyshowers. U bepaalt zelf de looptijd van uw kinderspecial (max. 1 maand per kinderspecial).

Het aanbieden van kinderspecials in de app is nieuw en wordt daarom tegen een welkomsttarief aangeboden, tevens passend voor een klein budget. Zo kan ieder restaurant in de app kijken of het aanbieden van een kinderspecial via de app voldoende oplevert. Ook zonder Profiel+ is het aanbieden van kinderspecials mogelijk. Een losse kinderspecial kunt u te allen tijde bij De Kleine Gast bestellen.

Keurmerkprofiel

Wilt u uw gasten graag laten zien dat u kwaliteit biedt? Dat uw gelegenheid een kindvriendelijke gelegenheid is en dat u aandacht schenkt aan dit onderwerp? Vraag dan het keurmerk aan van De Kleine Gast en ontvang een gratis keurmerkprofiel in de app.

Mogelijkheden

NEEM CONTACT OP

Basisprofiel

gratis
 • Profieltekst
 • 3 afbeeldingen

Profiel +

99,-per jaar
 • Profieltekst
 • 3 afbeeldingen
 • 4 wisselende kinderspecials per jaar
 • 30 ansichtkaarten van De Kleine Gast

Keurmerkprofiel

gratis(bij aanschaf keurmerk)
 • Profieltekst
 • 3 afbeeldingen
 • 1 doorlopende kinderspecial
 • 45 ansichtkaarten van De Kleine Gast
 • Raamsticker van het keurmerk
 • Keurmerklabel op app profiel
 • Keurmerktekst op app profiel
 • Social Media vermelding

Kinderspecials

In de app van De Kleine Gast kunt u gericht aanbiedingen en evenementen onder de aandacht brengen bij bezoekers met kinderen. Dit kan met een Profiel+ in de vorm van zogeheten Kinderspecials. Met een kinderspecial trekt u meer bezoekers met kinderen naar uw zaak, kunt u eventuele bezoekersstromen beïnvloeden en meer omzet genereren in de daluren.

U bepaalt zelf de start- en eindtijd van uw kinderspecial waarbij een maximale looptijd van 1 maand geldt. Wilt u geen Profiel+, maar liever eenmalig meedoen? Dan betaalt u €34,95 per kinderspecial. Wilt u graag voor een langere periode dezelfde special aanbieden, dan geldt het genoemde tarief tevens als verleningstarief bij een losse bestelling. Genoemde bedragen zijn excl. BTW en incl. eventuele verzendkosten.